Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
ВИРОБНИК І ПОСТАЧАЛЬНИК РЕКЛАМНО-СУВЕНІРНОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ
Графік роботи:

Будні:10:00-18:00

Сб-Нд:Вихідні

0
Мій кошик

Сумка на пояс Miki, Чорний

Артикул: 4034-08
505.53 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для постійних клієнтів
Виберіть колір
Замовити швидко
Артикул 4034-08
Колір Чорний
Матеріал поліестер
Габарити 38х55х142 mm
Бренд Discover
Методи друку DTF, шовкодрук, термоперенос, шовкотрансфер

Водовідштовхуючий матеріал, 100% поліестер.

Сплатити замовлення можливо будь-яким зручним для Вас способом.

  • При виборі безготівкової оплати відвантаження замовлення здійснюється післе зарахування коштів на наш розрахунковий рахунок.
  • Можливий варіант "передоплата/післяоплата". Цей сценарій обмовляється індивідуально у кожному окремому випадку та доступний тільки, якщо сума замовлення перевищує 20 000 грн.

*Важливо! Ми оптова компанія. У деяких окремих випадках роздрібних замовлень ціна товару може бути вища на 10-30%! Товари вартістю до 100 грн по 1 шт не відпускаємо (це не стосується замовлення зразків).

*ПОКИ НЕ ВИБ'ЄМО РАШИСТІВ, УМОВИ УТОЧНЮЙТЕ! СЛАВА УКРАЇНІ!

  • В Києві та у радіусі 15 км від міста можлива доставка нашим водієм або службою таксі. Вартість нашою машиною - від 500 грн. Якщо сума замовлення перевищує 20 000 грн - доставка здійснюється безкоштовно. Таксі - за тарифами оператора.
  • В інші регіоны України доставка здійснюється ТК "Нова Пошта" чи будь-яким зручним для Вас перевізником за їх тарифами.
  • Так само, доступна послуга "самовивіз".

*ПОКИ НЕ ВИБ'ЄМО РАШИСТІВ, УМОВИ УТОЧНЮЙТЕ! СЛАВА УКРАЇНІ!

 

  • Якщо ви попередньо побачили взірці продукції, затвердили макет брендування, терміни виконання замовлення теж влаштовують - тоді хвилюватися немає потреби. Все буде добре:)
  • Якщо ви отримали замовлення, яке не відповідає затвердженим взірцям, або брендування не відповідає затвердженому макету, ми у максимально короткі терміни зробимо заміну безумовно. Таких випадків один на тисячу замовлень. Ми ж люди, все буває;)
  • Повернення замовлень, на яких брендування не передбачалось, обговорюється індивідуально і тільки за умови повної невідповідності товару заявленим на сайті характеристикам.
  • Усі роздрібні замовлення передбачають обов'язкову передоплату, яка компенсує транспорні витрати у випадку відмови/незабору вантажу. 
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору