Дошки виготовлені з високоякісного масиву ясеня, відзначаються довговічністю, природною текстурою та приємним зовнішнім виглядом. Підходять для нарізання м’яса, овочів та інших продуктів, роблячи кулінарний процес зручним і акуратним.
Особливістю цих дошок є жолобок на лицьовій стороні, що ефективно збирає жир або сік, які стікають під час нарізання. Завдяки цьому ваша робоча поверхня залишається чистою.
Основні характеристики:
Виготовлені з масиву ясеня, жолобок для збору жиру та соку, ручки з отвором для підвішування, підходять для нарізання різних продуктів.
Особливості догляду:
- Дерев'яні вироби можна мити тільки вручну, м'якими губками під струменем теплої води.
- Не можна надовго замочувати у воді, а після миття слід негайно витерти та залишити для просушування.
- Не зберігати вироби в приміщеннях з великою вологістю.
- Періодично (раз на місяць) вироби варто продезінфікувати горілкою або спиртом для знищення мікробів, а також для запобігання неприємного запаху. Якщо запах з'явився, то можна протерти поверхню слабким розчином оцту або лимона.
- Не можна ставити дерев'яні вироби в духовку, мікрохвильову піч, а також на плиту.